John Hoogendoorn

John Hoogendoorn is oprichter van Houtvisie. Dé specialist op het gebied van houttoepassingen in de grond, weg- en waterbouw.

Sinds 1986 is John actief in de houthandel. Na een actieve loopbaan richtte hij in 2016 Houtvisie op. Vanuit die jarenlange ervaring is John in staat om met u mee te denken op het gebied van detaillering, constructie en uitvoering. Hierbij is mensgericht zakendoen, conform afspraak = afspraak, essentieel. Houtvisie levert kwaliteit en leverbetrouwbaarheid voor een eerlijke prijs.

De ervaring van John Hoogendoorn in combinatie met zijn netwerk maakt hem en Houtvisie tot een volwaardige partner voor de hele grond, weg- en waterbouw. Ben je benieuwd wat Houtvisie voor u kan betekenen? Stuur John dan een e-mail naar john[at]houtvisiebv.nl of bel hem op 06-13582400

Over mij

John Hoogendoorn

 “Als eigenaar van Houtvisie BV ondersteun ik uw houtprojecten en ben ik voortdurend op zoek naar het juiste hout voor een goede en eerlijke prijs. Duurzaamheid, vertrouwen en kwaliteit kenmerken mijn manier van zakendoen.”

JOHN HOOGENDOORN • EIGENAAR

Ontdek onze projecten

Bekijk de variëteit van projecten die Houtvisie BV uitvoert. Uiteraard is elk project maatwerk en passen wij onze werkwijze aan op uw specifieke wensen en eisen. Ontdek ons vakmanschap, ontdek Houtvisie.

Beschoeing hardhout
Hekwerk massief Project
BEKIJK ALLE PROJECTEN